E-Česko

Cestování, ubytování, dovolená a volný čas

Čechy, Morava, Slezsko - to je naše Česko

     
Dnes je Středa, 05. 06. 2024
Svátek slaví Dobroslav
Fulltextové hledání

Sekce, kde hledat:

 

 

 

 

Penzion Severka

 

Státní znak České republiky

Česká republika

Czech Republic

Tschechische Republik

 




Ubytování a stravování - Hledání

SPORTHOTEL FRÝDŠTEJN A OUTDOOR SCHOOL VE FRÝDŠTEJNĚ (Jablonec n. N. a Jizerské hory)

Adresa: 

Frýdštejn

Kapacita lůžek: 

66

 

Sporthotel Frýdštejn a outdoor school

Typ zařízení:

penzion, outdoor school

Adresa:

Frýdštejn 75
463 42 Hodkovice nad Mohelkou

Telefon:

+420 483 393 072

Fax:

+420 483 393 072

E-mail:

mariakam@volny.cz

www:

www.sweb.cz/outdoorschool

Počet lůžek - 66 Pokoj s WC Pokoj s umyvadlem Pokoj se sprchou Veřejný telefon Fax v objektu Jazykové znalosti Stravování Kavárna Drink bar
Zahradní restaurace Gril Televizní místnost Konferenční místnost Sauna Billiard, kulečník Hlídané parkoviště Trezor Akceptujeme zvířata


Popis zařízení
Penzion se nachází severně od Turnova nedaleko od zříceniny Frýdštejn, která je jednou z dominant oblasti Maloskalska v Českém ráji. Je zařízením specializovaným na organizování skupinových pobytů spojených s aktivním vyžitím formou tzv. outdoorových aktivit.

Nabízí ubytování na 2-4 lůžkových pokojích a dalších sedmnáct lůžek je v podkroví. s výjimkou tří pokojů mají pokoje vlastní sociální sociální zařízení (WC, sprcha, umyvadlo). Zmíněné tři pokoje mají sociální zařízení na chodbě (každý pod vlastním uzávěrem). Penzion je výborným místem pro pořádání akcí jakými jsou školení, soustředění a setkání všeho druhu. Dává svým hostům k dispozici: restauraci s krbem, nekuřáckou jídelnu, posezení na terase, zahradu s ohništěm a možností opékání na rožni, uzamykatelné parkoviště, umělou horolezeckou stěnu a drobné příležitosti k rozptýlení jakou jsou: billiard, kulečník, šipky a sauna.

Specifikem Sporthotelu Frýdštejn je jeho spojení s Outdoor school, která má ve své nabídce širokou nabídku aktivit a programů: Team building a různé programy pro firmy zaměřené na rozvoj kolektivní spolupráce, tvorby týmu, manažerské odolnosti a sebedůvěry. Horolezecký výcvik na umělé stěně i v přírodě, pro začátečníky i pokročilé, od půl denních akcí pro školy až po dlouhodobé kursy s výjezdem do hor a úplným vyškolením. Rafting lehká vodní turistika i náročnější akce na jarní Jizeře a Kamenici. Cykloturistika výlety po Českém ráji nebo Krkonoších na horských kolech s průvodcem a doprovodným vozidlem. Expedice-survival různé typy expedic a dobrodružných her spojených s lanovými překážkami, prolézáním jeskyní, kaňonů a skalních komínů (možné i s přespáním). Stavba vorů plavba na ostrov - dobrodružná hra založená na týmové spolupráci. Postavit vory, podle azimutu se plavit na ostrov, plnit úkoly, opékání na ohni. Závod v orientačním běhu. Výlety autobusem, či mikrobusem (Praha, Liberec, Ještěd, safari, Krkonoše, krápníkové jeskyně atd. Lyžařská škola.

Outdoor school poskytuje své služby i skupinám mimo Sporthotel.

Specifikace provozu:

celoroční

Počet pokojů:

15 pokojů 2-4 lůžkových

Kapacita lůžek:

66 lůžek

Služby v místě a okolí
Vedle penzionu je autobusová zastávka s přímým spojením do Turnova a Jablonce nad Nisou. V nedaleké Malé Skále je pošta, vlaková zastávka, tenisové kurty, bowling, koupaliště a obchod. Další služby jako banka, bankomat, nákupní centrum či fitness a taxi jsou k dispozici v nedalekém Železném Brodě, Turnově, či Jablonci nad Nisou.

Tisk zařízení

 

POŘADANÉ AKCE V OBDOBÍ 05.06.2024 AŽ 05.07.2024:


Nebyly nalezené žádné akce nebo událostí.
 

Počasí

Čtvrtek 06.06.

25°C
12°C

Pátek 07.06.

23°C
12°C

Handicap
Ostatní
Anketa

Jakému způsobu výběru dovolené dáváte přednost ?

Doporučení kamaráda
26.4% (21152)

Sezónní katalog cestovních kanceláří
18.8% (15058)

Nabídka z reklamních letáků
19% (15179)

Last minute
18.2% (14565)

Prostřednictvím internetu
17.5% (14023)

Celkem hlasů: 79977

Přihlášení

Váš login:

Vaše heslo:


Novinky mailem

Vložte e-mail pro zasílání novinek a informací z portálu E-Česko.cz a magazínu Gulliver


 

 

 

 

 

Kopírování, publikování a šíření obsahu serveru www.e-cesko.cz je vítáno a doporučeno. Věříme, že uživatelům udělá použití materiálů ze serveru www.e-cesko.cz radost a že tuto radost budou šířit dále. Projekt E-ČESKO.cz vznikl ve spolupráci a za dotační podpory Ministerstva pro místní rozvoj České republiky.