E-Česko

Cestování, ubytování, dovolená a volný čas

Čechy, Morava, Slezsko - to je naše Česko

     
Dnes je Neděle, 19. 05. 2024
Svátek slaví Ivo
Fulltextové hledání

Sekce, kde hledat:

 

 

 

 

Penzion Severka

 

Státní znak České republiky

Česká republika

Czech Republic

Tschechische Republik

 




Ubytování a stravování - Hledání

Penzion Brada v Bradě - Jičín (Jičín a Prachovské skály)

Adresa: 

Brada-Rybníček

Kapacita lůžek: 

57

Minimální cena za lůžko: 

200 CZK / 200 CZK (V sezoně / Mimo sezonu)

 

Penzion Brada

Typ ubytování:

penzion

Adresa:

Brada 7
506 01 Jičín

Telefon:

+420 493 539 731

Fax:

+420 493 539 731

Mobil:

+420 603 478 335

E-mail:

penzion.brada@tiscali.cz

www:

www.penzion-lucie.cz/brada

Počet lůžek ? 57 lůžek, 20 přistýlek Pokoj s WC Pokoj s umyvadlem Pokoj se sprchou Pokoj s vanou Pokoj s televizorem ? k zapůjčení Veřejný telefon Fax v objektu Internet v objektu Jazykové znalosti
Stravování Kavárna Drink bar Zahradní restaurace Gril Televizní místnost Konferenční místnost Sauna Sportoviště Stolní tenis
Půjčovna kol Parkoviště Trezor Směnárna Kreditní karty Taxi Akceptujeme zvířata


Popis zařízení
Penzion Brada se nachází ve stejnojmenné obci u Jičína (ve směru na Turnov). Nabízí ubytování v pokojích o 2, 3 a 4 lůžkách. K vybraným pokojům lze objednat také přistýlku. Celková ubytovací kapacita je 15 pokojů, což představuje 54 lůžek. Z toho 9 pokojů disponuje vlastním sociálním zařízením (WC, umyvadlo, sprchový kout) a 5-ti pokojům je k dispozici dostatečně dimenzované společné sociální zařízení. Dále je zde apartmán pro čtyři osoby, který má vlastní sociální zařízení vybavené navíc i vanou. K ubytování lze objednat snídani a poloviční nebo plnou penzi. Hostům penzionu je též k dispozici parkoviště pro 15 osobních vozů, klubovna (TV, SAT, kulečník), hřiště pro plážový volejbal, dětské hřiště s prolézačkami a velké ohniště s posezením.

Součástí penzionu je restaurace o 60-ti místech a bar s kapacitou 10 míst. V letních měsících lze využít také kapacitu 24 míst na otevřené zahradní terase s ohništěm a venkovním grilem, kde na přání připravujeme vybrané speciality. Pro veřejnost nabízí restaurace obědy a večeře, pro hosty penzionu navíc také snídaně. Provozní doba těchto zařízení je denně od 11,00 do 22,00 hod.

Zajištění nejrůznějších akcí (školení, firemní prezentace, svatby, rauty). Pro ubytované je k dispozici: stolní tenis, sauna, kurt na plážový volejbal, velké ohniště s posezením. Možnost zapůjčit horská kola.

Specifikace provozu:

celoroční

Počet pokojů:

15 pokojů - 14 dvoulůžkových a 1 apartmán (2+2 lůžka)

Kapacita lůžek:

57 lůžek, 20 přistýlek

Služby v místě a okolí
V místě je také tenisový kurt (500 m). V blízkém Jičíně (4 km) je celá škála služeb - pošta, banka, bankomaty, obchodní centra atp. Dále je zde k dispozici zimní stadion, kuželna, fotbalové hřiště, tenisové kurty a nedaleko sportovní letiště. Je zde vlakové a autobusové spojení. Ve městě je plná škála obchodů. Můžete využít služeb několika relaxačních center, zaplavat si v aquacentru, či zahrát bowling. Přírodní koupaliště a minigolf - Jinolice (2 km). V zimně je na Bradě v provozu lyžařský vlek pro děti.

Okolí je ideální pro letní pěší a cykloturistiku. Jičín je srdcem Českého ráje - krajiny s nepřeberným množstvím přírodních i historických krás - skalní města, rybníky, hluboké lesy, kouzelná údolí, vrchy s rozhlednami, množství hradů a zámků. Samotné město je památkovou rezervací, kde můžeme obdivovat architekturu starého města, empírové náměstí s podloubím, známý zámek Albrechta z Valdštejna, či 52 m vysokou Valdickou bránu.

Dále nabízíme:
Penzion Lucie v Jičíně

Tisk zařízení

 

POŘADANÉ AKCE V OBDOBÍ 19.05.2024 AŽ 19.06.2024:


Nebyly nalezené žádné akce nebo událostí.
 

Počasí

Pondělí 20.05.

25°C
12°C

Úterý 21.05.

23°C
12°C

Handicap
Ostatní
Anketa

Jakému způsobu výběru dovolené dáváte přednost ?

• Doporučení kamaráda
26.9% (20327)

• Sezónní katalog cestovních kanceláří
18.7% (14152)

• Nabídka z reklamních letáků
18.9% (14307)

• Last minute
18.1% (13698)

• Prostřednictvím internetu
17.4% (13191)

Celkem hlasů: 75675

Přihlášení

Váš login:

Vaše heslo:


Novinky mailem

Vložte e-mail pro zasílání novinek a informací z portálu E-Česko.cz a magazínu Gulliver


 

 

 

 

 

Kopírování, publikování a šíření obsahu serveru www.e-cesko.cz je vítáno a doporučeno. Věříme, že uživatelům udělá použití materiálů ze serveru www.e-cesko.cz radost a že tuto radost budou šířit dále. Projekt E-ČESKO.cz vznikl ve spolupráci a za dotační podpory Ministerstva pro místní rozvoj České republiky.