E-Česko

Cestování, ubytování, dovolená a volný čas

Čechy, Morava, Slezsko - to je naše Česko

     
Dnes je Neděle, 28. 04. 2024
Svátek slaví Vlastislav
Fulltextové hledání

Sekce, kde hledat:

Ubytování a stravování

POLUBNÝ PENZION




Magazín Gulliver

Zpět na předchozí stránku

Čeho byste se měli na dovolené vyvarovat?

 

Čeho byste se měli na dovolené vyvarovat?

Léto je obdobím stěhování za hranice všedních dnů a povalování na prosluněných mořských plážích, ale také příležitostí k neobvyklým erotickým dobrodružstvím. Mnozí však netuší, že se milostnými aktivitami mohou v dostat do rozporu se zákonem, protože u nás běžné praktiky jsou tam trestné.
-------------------------------------------------------------------------


Maďarsko:

V metropoli země Budapešti je oficiálně povolen pohlavní styk pouze za tmy. Trestné jsou dokonce i sexuální hrátky ve vlastním bytě, pokud zůstanou rozsvíceny žárovky, dále pak při svitu svící, nebo pokud místnost ozařuje oheň v otevřeném krbu. Naštěstí neexistuje instituce, která by byla pověřena kontrolou dodržování nařízení.

Velká Británie:

Oslovit v restauraci neznámou ženu, nabídnout jí doprovod domů a pak se domáhat "pozvání na skleničku na dobrou noc" v jejím bytě je protizákonné. Provinilci hrozí pokuta ve výši 180 euro (zhruba 5,6 tisíc Kč), nebo tříměsíční trest odnětí svobody.

Rusko:

Zahraniční turisté by se neměli na veřejných místech s partnerkou příliš vášnivě líbat. Podle zákonodárců bouřlivé projevování náklonnosti před kolemjdoucími by mohlo negativně působit na obecnou morálku a policisté jsou povinni přistižený pár pokutovat. Na jejich blahovůli je, jak značnou peněžní částku budou vyžadovat.

USA:

Navzdory hrozbě AIDS a dalším pohlavním chorobám není v řadě amerických států dovoleno používání kondomů. Zcela zakázáno je ve Connecticutu, výhradně jako podpultovka jsou k dostání ve Wisconsinu, nabízeny nesmějí být v Kalifornii. V Indianě se zase nesmějí prodávat ženám. Porušení předpisů je trestáno vysokou peněžitou pokutou.

Havaj:

I když se jí přezdívá ostrovy lásky, cizinec by se měl vyvarovat sexuálního styku s místními dívkami mladšími osmnácti let. V opačném případě vystavuje jejich rodiče nebezpečí, že skončí na tři roky v táboře nucených prací, protože dcery vychovávali příliš volně.

Irsko:

Země se hlásí ke katolickému náboženství, používání a dokonce i prodej kondomů jsou přísně zakázány. Podle církevních představitelů je nemorální jakýkoli intimní styk, který neslouží k plození potomstva.

Itálie:

V sicilském Palermu se mohou ženy pohybovat po pláži nahé, jejich partneři naopak musejí důsledně nosit plavky. Důvod je prostý: "Pohled na obnažené mužské genitálie působí obscénně, někdy je až nechutný," soudí místní zákonodárci. V pevninském městě Tropea se zase mohou v Evině rouše slunit pouze mladé dívky, jejichž tělesné proporce vyvolávají u opačného pohlaví vzrušení. Starším, obtloustlým a jinak nepohledným ženám, které by si chtěly počínat stejně, hrozí, že budou z nudipláže vyvedeny policií.

Čína:

Obnažená ženská těla si mohou muži prohlížet bez omezení. Ale pozor, okatě obdivovat na veřejnosti nohy náhodné kolemjdoucí může být považováno za sexuální obtěžování a trestá se odnětím svobody na několik dní až týdnů.

Švédsko:

Pořizovat v pouličních fotoautomatech snímky zcela obnažených ženských či mužských těl je protizákonné. Nikoli však pořídit postupně obrázky zachycující postavu nahoře a dole "bez" a pak je slepit dohromady.

Izrael:

Pustit si na televizoru v hotelovém pokoji z kabelovky nebo satelitu erotický pořad může mít pro ubytovaného hosta katastrofální následky. V případě prozrazení mu hrozí, že bude odsouzen na tři roky do vězení.

Estonsko:

V hlavním městě Tallinu úřední vyhláška přísně zakazuje hrát při sexu šachy. Při jejím porušování však zatím nebyl nikdo přistižen. "Možná proto, že obě činnosti vyžadují příliš soustředění, a ani geniální dvojici by se nepodařilo je provozovat současně," komentují kuriózní nařízení místní usedlíci.
--------------------------------------------------------------------------

Zdroj: Ministerstvo zahraničí



    Zpět na předchozí stránku

     


    Počasí

    Neděle 28.04.

    25°C
    12°C

    Pondělí 29.04.

    23°C
    12°C

    Handicap
    Ostatní
    Anketa

    Jakému způsobu výběru dovolené dáváte přednost ?

    • Doporučení kamaráda
    26.9% (20113)

    • Sezónní katalog cestovních kanceláří
    18.7% (13952)

    • Nabídka z reklamních letáků
    18.9% (14117)

    • Last minute
    18.1% (13498)

    • Prostřednictvím internetu
    17.4% (12989)

    Celkem hlasů: 74669

    Přihlášení

    Váš login:

    Vaše heslo:


    Novinky mailem

    Vložte e-mail pro zasílání novinek a informací z portálu E-Česko.cz a magazínu Gulliver


     

     

     

     

     

    Kopírování, publikování a šíření obsahu serveru www.e-cesko.cz je vítáno a doporučeno. Věříme, že uživatelům udělá použití materiálů ze serveru www.e-cesko.cz radost a že tuto radost budou šířit dále. Projekt E-ČESKO.cz vznikl ve spolupráci a za dotační podpory Ministerstva pro místní rozvoj České republiky.