E-Česko

Reisen, Unterkunft, Urlaub, Freizeit

Böhmen, Mähren, Schlesien

     
Heute ist Sobota, 27. 04. 2024
Namenstag Jaroslav
Fulltext - Suchung

Sektion, wo suchen:

Magazin Gulliver - Menu



Magazin Gulliver

Vorige Seite

Historickým Hurvínkem do Lednice

Vyražte motoráčkem k přírodní památce UNESCO

 

Historický vlak z poloviny minulého století, sestavený z motorového vozu M 131.1463 ?Hurvínek? a přípojného vozu BDlm, vás zaveze do jednoho z nejnavštěvovanějších míst jižní

 

Moravy - Lednice.
Lednicko-valtická krása
Po dvaceti minutách jízdy z Břeclavi se ocitnete v místech, ve kterých naleznete množství přírodních i lidskýma rukama vytvořených pozoruhodností. Lednický novogotický zámek s bohatým interiérem, překrásný zámecký park se skleníkem, rybníčky a vzácnými rostlinami, s romantickým minaretem či loveckým zámečkem....
Není divu, že území mezi Břeclaví, Lednicí a Valticemi, kde se našim předkům podařilo vytvořit v krajině citlivými lidskými zásahy do přírody nebývale zajímavý a překrásný areál, je dnes zapsáno na Seznamu světového kulturního a přírodního dědictví UNESCO.
Vlakem z Břeclavi
Využijte k návštěvě tohoto vzácného kulturního a přírodního bohatství železniční dopravy. Na trati číslo 247 z Břeclavi do Lednice a zpět platí běžný tarif Českých drah včetně všech druhů slev. Historický motoráček zde jezdí pravidelně od 9. dubna do 25. září každou sobotu, neděli a svátek. Od 17. května do 24. června navíc v úterý až pátek. Jízda historickým motoráčkem a prohlídka Lednicko-valtického areálu je v období školních výletů obzvlášť atraktivní nabídkou.
Vzhledem k omezené kapacitě soupravy doporučujeme skupinám od deseti osob výše předhlášení jízdy v ČD-centru Břeclav na telefonu 972 632 472, e-mail: bcv@cdcentrum.cd.cz.

Zdroj : Web-volny


    Vorige Seite

     


    Wetter

    Sonntag 28.04.

    25°C
    12°C

    Montag 29.04.

    23°C
    12°C

    Handicap
    Andere
    Ankete

    Jakému způsobu výběru dovolené dáváte přednost ?

    • Doporučení kamaráda
    26.9% (20104)

    • Sezónní katalog cestovních kanceláří
    18.7% (13948)

    • Nabídka z reklamních letáků
    18.9% (14112)

    • Last minute
    18.1% (13493)

    • Prostřednictvím internetu
    17.4% (12982)

    Zahl der Stimmen 74639

    Login

    Ihr Login:

    Ihr Passwort:


    News per E-mail

    Einlegen Ihre E-mail Adresse, um die Neuigkeiten vom E-CESKO.cz zu bekommen


     

     

     

     

     

    Kopieren, Publikation und Weitergegeben von der Website www.e-cesko.cz ist erlaubt und erwünscht. Wir glauben, dass die Verwendung des Inhalts macht allen Benützer Spass. Das Projekt E-CESKO.cz ist durch dank der Unterstützung Ministerium für regionale Entwicklung entstanden.